Naše Kurzy
Prebiehajú v historických priestoroch vinárskeho domu zo 17st. v Svätom Juri, Prostredná 17 (námestie). Kuchyňa je moderne zariadená pre 12 účastníkov. Na našich kurzoch je k dispozícií zošiť s receptami, zástera a všetky suroviny a nástroje. Špičkový šéfkuchár, ktorý vás prevedie danou témou a poradí pri všetkých vašich otázkach. V cene pravidelných kurzov je aj welcome drink, nealkoholické nápoje a káva Ebenica podla ľubovôle a ku kvalitným jedlám snúbiace sa skvelé vínko od domáceho vinára.

Kurzy cez týždeň v prac. dni sú od 17:00 do 21:00 a v sobotu od 10:00 do 17:00. Kurzy Školy varenia sa uskutočnia pri účasti minimálne 6 osôb. V opačnom prípade sa dohodne náhradný termín.

Darčekové poukazy nie sú na konkrétne kurzy varenia. Obdarovaný si môže sám vybrať, ktorý kurz chce absolvovať. Bližšie informácie a objednávka TU.


Druhy Kurzov           Ceny kurzov už od 59 €


» júl 2018     » september 2018     » október 2018    

  november 2018
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
10.
sobota
Thajská kuchyňa II.
Voľné pokračovanie úspešného kurzu najznámejších receptov ostrej thajskej kuchyne s thajskou kuchárkov Parichart . Prevedie Vás všetkými chuťami a vôňami jednej z najzdravších kuchýň sveta a dozviete sa aj veľa zaujímavých kulinárskych informácií z jej rodiska. Parichard Vám osobne ukáže niektoré fígle ako pripraviť rýchle a hlavne zdravé jedlo.
Parichart Bystrianska - thajská majiteľka obchodíku Asia food
16:00-20:00, cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)
Pre každého účastníka, sme si pripravili vianočný darček! Áno, už aj v novembri!

Vypredané
23.-24.
piatok-sobota
Malokarpatská vínna cesta
Pozývame Vás na Deň otvorených pivníc Malokarpatskej vínnej cesty do Kamenného dvora vo Svätom Juri na Prostrednej ul. 17. Pivnica v Kamennom dvore je jednou zo zastávok Malokarpatskej vínnej cesty a budú v nej prezentovať svoje vína miestny svätojurský vinár Miro Miklovič.
Naša Škola varenia pri tejto príležitosti pripravila pre Vás špeciality zo slovenských produktov v modernom zdravšom štýle podávané počas dňa v piatok aj sobotu . 
Ukončite svoj degustačný pochod pivnicami Malých Karpát práve vo SV. Jure v krásnyh priestoroch našej školy varenia a prídte si pochutnať na dobrom obede alebo večeri v doprovode vín z Kamenného dvora. 

Ešte voľné miesta
26.
pondelok
Zelenina a bezmäsité minútky
Ako zeleninu upraviť a s čím ju vhodne kombinovať? Zelenina je úžasná, neberme ju len ako chutný šalát či malú prílohu, ale vieme k jej rôznym tepelným úpravám vhodne párovať nie len mäso, ale aj ryby. Dokonca z nej vieme pripraviť aj chutné dezerty. Náš nový šéfkuchár Daniel Karas sa dlhé roky priúčal od špičkových európskych šéfkuchárov ako zeleninu čo najlepšie pripraviť a vyzdvihnúť jej úžasné chuťové a nutričné vlastnosti v kombináciách hlavne s rybami. A o tom všetkom bude náš nový kurz.  Daniel Karas – reštaurácia La Vita
cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)  17:00-21:00
Pre každého účastníka, sme si pripravili vianočný darček! Áno, už aj v novembri!

Posledné voľné miesta
  december 2018
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
1.
sobota
Španielska kuchyňa
- úplne nové recepty aj na vianočnú tému z bohatej a pestrej španielskej kuchyne nám tento krát pripraví Tomáš Zapletal, známy šéfkuchár a propagátor španielskej kuchyne, ktorý pôsobil v Parcafé a rozbiehal známy Tapas bar v Retro. Teraz pôsobí v reštaurácii Zorno.
10:00-14:00, cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)
Pre každého účastníka, sme si pripravili vianočný darček! Áno, už aj v novembri!

Ešte voľné miesta
1.
sobota
Tajuplná thajská kuchyňa
Voľné pokračovanie úspešného kurzu najznámejších receptov ostrej thajskej kuchyne s thajskou kuchárkov Parichart. Prevedie Vás všetkými chuťami a vôňami jednej z najzdravších kuchýň sveta a dozviete sa aj veľa zaujímavých kulinárskych informácií z jej rodiska. Parichard Vám osobne ukáže niektoré fígle ako pripraviť rýchle a hlavne zdravé jedlo.
Parichart Bystrianska - thajská majiteľka obchodíku Asia food
16:00-20:00, cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)
Pre každého účastníka, sme si pripravili vianočný darček! Áno, už aj v novembri!

Posledné voľné miesta
3.
pondelok
Steaky
Jednoducho kurz o mäse.
Naučíme sa ako mäso správne vybrať, nakrájať a ako samotný steak dobre pripraviť. Dozviete sa aké prílohy sa k steaku najviac hodia a ako ich kombinovať. Použijeme najvhodnejšie mäsá z hovädziny na steaky :  flank, filet i rib eye steak a jahňacie korunky.
17:00-21:00, cena 85,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)
Pre každého účastníka, sme si pripravili vianočný darček! Áno, už aj v novembri!

Posledné voľné miesta
5.
streda
Vianočné varenie
v podaní dvoj násobného kuchára roka na Slovensku, známeho šéfkuchára Igora Čehyho si pripravíme recepty pre exkluzívnu Vianočnú večeru.
Prečo by ste nezmenili svoje každoročné recepty práve o takto inovatívne a inšpiratívne vianočné menu, ktoré si môžte pripraviť aj sami z bežne dostupných surovín. 
cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)
17:00-21:00
Pre každého účastníka, sme si pripravili vianočný darček! 

Ešte voľné miesta
8.
sobota
Vianočná Čokoláda
Pripravili sme pre vás nádherný deň plný voňavej a jemnej čokolády - jedného z pokladov ľudstva. Urobíte si vlastné pralinky a čokoládové vianočné dezerty, dozviete sa ako správne temperovať čokoládu a ako pripravovať ganache, či základné polevy.
Jozefína Šebáková - Zaukoucová viceprezidentka Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, a majsterka odborného výcviku ZOA v Púchove.
10:00 – 17:00, cena 115,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)
Pre každého účastníka, sme si pripravili vianočný darček! Áno, už aj v novembri!

Ešte voľné miesta
10.
pondelok
Macarons - skvelý dezert
Nový kurz s cukrárkou Aďou je zameraný na delikatesu nazývanú Macrons - makronky. Vykreoval ich známy francúzsky cukrár Yves Thuries a v posledných rokoch sa stali absolútnym hitom všetkých najznámejších cukrárstiev sveta. My sa naučíme ako spraviť základný korpus , ako ho ochutiť či prifarbiť . Tiež si namiešame viacero krémov podľa vlastnej chute. 
 17:00-21:00, cena 59,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.) 
Pre každého účastníka, sme si pripravili vianočný darček! Áno, už aj v novembri!

Ešte voľné miesta