Naše Kurzy
Prebiehajú v historických priestoroch vinárskeho domu zo 17st. v Svätom Juri, Prostredná 17 (námestie). Kuchyňa je moderne zariadená pre 12 účastníkov. Na našich kurzoch je k dispozícií zošiť s receptami, zástera a všetky suroviny a nástroje. Špičkový šéfkuchár, ktorý vás prevedie danou témou a poradí pri všetkých vašich otázkach. V cene pravidelných kurzov je aj welcome drink, nealkoholické nápoje a káva Ebenica podla ľubovôle a ku kvalitným jedlám snúbiace sa skvelé vínko od domáceho vinára.

Kurzy cez týždeň v prac. dni sú od 17:00 do 21:00 a v sobotu od 10:00 do 17:00. Kurzy Školy varenia sa uskutočnia pri účasti minimálne 6 osôb. V opačnom prípade sa dohodne náhradný termín.

Darčekové poukazy nie sú na konkrétne kurzy varenia. Obdarovaný si môže sám vybrať, ktorý kurz chce absolvovať. Bližšie informácie a objednávka TU.


Druhy Kurzov           Ceny kurzov už od 59 €


  október 2019
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
1.
utorok
Ázijská kuchyňa s Michalom
Exotické chute Ázie, menej známe plodiny a korenia, to všetko v sebe skrývajú japonská, thajská, indonezska či maledivská kuchyňa.  Michal Konrád je jedným z najlepších kuchárov na Slovensku a je známy svojim štýlom varenia, ktorý čerpá práve z ázijskej kuchyne. Rád ho spája s európskymi surovinami a servíruje to celé vo fusion štýle. Práve takéto recepty si pre vás pripravil do svojho prvého kurzu. Michal dostal 2x  prestížne ocenenie Kuchár roka od Gurmána na Slovensku a dlhé roky bol šéfkuchárom v 3 vidličkovej reštaurácii Fou Zoo v Bratislave.  začiatok 17:00
Novinka, cena 79,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Posledné voľné miesta
8.
utorok
Macarons - skvelý dezert
Nový kurz s cukrárkou Aďou je zameraný na delikatesu nazývanú Macrons - makronky. Vykreoval ich známy francúzsky cukrár Yves Thuries a v posledných rokoch sa stali absolútnym hitom všetkých najznámejších cukrárstiev sveta. My sa naučíme ako spraviť základný korpus , ako ho ochutiť či prifarbiť . Tiež si namiešame viacero krémov podľa vlastnej chute. 
17:00-21:00, cena 59,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Ešte voľné miesta
19.
sobota
Steak – kráľ kuchyne a Argentínske vína

Dobre pripravený steak z kvalitného mäsa je bezosporu  kráľom každej kuchyne. Tie najznámejšie steaky si pripravíme v ich základných formách a k nim zaujímavé omáčky, dipy, salsy a prílohy. Tento kráľovský kurz bude sprevádzať starostlivo vybrané Argentínske vínko našim somelierom.Ako bonus naviac dostanete od nášho šéfkuchára recept na výbornú šalotkovú marmeládu.

10:00-14:00, cena 85,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Posledné voľné miesta
22.
utorok
MASTER CLASS - The ART of PLATING

desing na tanieri s použitím nových surovín a príchutí v dezertoch. od 10:00 – 13:00 André vás za 3 hodiny naučí veľa nových receptov , trendov a hlavne implantovanie nových chutí a surovín do moderných dezertov. André Van Dongen, špecialista na vývoj nových receptúr a trentov v gastronómii pre značku DEBIC.

cena 99,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Posledné voľné miesta
24.
štvrtok
Talianská kuchyňa
Najznámejšie talianske recepty si pripravíme pod vedením Daniela Karasa  – reštaurácia La Vita.
17:00-21:00, 
cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Posledné voľné miesta
26.
sobota
Talianska kuchyňa II.
Najznámejšie talianske recepty varíme z Marcelovej kuchárskej knihy.
Marcel Ihnačák - známy slovenský šéfkuchár
Skvelý darček pre každého účastníka od Marcela !10:00 – 17:00, cena 115,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Ešte voľné miesta
30.
streda
Thajská kuchyňa II.
Voľné pokračovanie úspešného kurzu najznámejších receptov ostrej thajskej kuchyne s thajskou kuchárkov Parichart . Prevedie Vás všetkými chuťami a vôňami jednej z najzdravších kuchýň sveta a dozviete sa aj veľa zaujímavých kulinárskych informácií z jej rodiska. Parichard Vám osobne ukáže niektoré fígle ako pripraviť rýchle a hlavne zdravé jedlo.
Parichart Bystrianska - thajská majiteľka obchodíku Asia food
17:00-21:00, cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Ešte voľné miesta
  november 2019
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
4.
pondelok
Vegánska kuchyňa

výživná, chutná a zdravá !
Dlho očakávaný kurz je na svete Ukážeme Vám, že aj vegánska strava môže
byť pestrá, chutná a hlavne výživná. Všetky recepty si pripravíte  z
dostupných surovín.  Jaroslav Hladík - držiteľ zlatej vidličky od Gurmána na Slovensku
17:00-21:00  , cena 69,- euro  
Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10% .cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)



Ešte voľné miesta
09.
sobota
Divina
Skvelé moderné recepty z diviny. Síce je len 1x do roka no vždy je naň poradovník. Nielen pre poľovníkov.

10:00 – 17:00, cena 115,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Ešte voľné miesta