Naše Kurzy
Prebiehajú v historických priestoroch vinárskeho domu zo 17st. v Svätom Juri, Prostredná 17 (námestie). Kuchyňa je moderne zariadená pre 12 účastníkov. Na našich kurzoch je k dispozícií zošiť s receptami, zástera a všetky suroviny a nástroje. Špičkový šéfkuchár, ktorý vás prevedie danou témou a poradí pri všetkých vašich otázkach. V cene pravidelných kurzov je aj welcome drink, nealkoholické nápoje a káva Ebenica podla ľubovôle a ku kvalitným jedlám snúbiace sa skvelé vínko od domáceho vinára.

Kurzy cez týždeň v prac. dni sú od 17:00 do 21:00 a v sobotu od 10:00 do 17:00. Kurzy Školy varenia sa uskutočnia pri účasti minimálne 6 osôb. V opačnom prípade sa dohodne náhradný termín.

Darčekové poukazy nie sú na konkrétne kurzy varenia. Obdarovaný si môže sám vybrať, ktorý kurz chce absolvovať. Bližšie informácie a objednávka TU.

Kurzy na január a február 2020 budú k dispozícii medzi vianočnými sviatkami.


Druhy Kurzov           Ceny kurzov už od 59 €


  november 2019
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
09.
sobota
Divina
Skvelé moderné recepty z diviny. Síce je len 1x do roka no vždy je naň poradovník. Nielen pre poľovníkov.

09:00 – 16:00, cena 115,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Ešte voľné miesta
19.
utorok
Španielska kuchyňa II.
Voľné pokračovanie úspešného kurzu s novými receptami z bohatej a pestrej španielskej kuchyne nám tento krát pripraví Tomáš Zapletal, známy šéfkuchár a propagátor španielskej kuchyne, ktorý pôsobil v Parcafé a rozbiehal známy Tapas bar v Retro. Teraz pôsobí v reštaurácii Zorno.
17:00-21:00, cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Ešte voľné miesta
26.
utorok
Steaky ako ich nepoznáme

Na tomto kurze spoznáte aj ďalšie možnosti ako urobiť kvalitný a chutný steak aj z iných druhov mias. Okrem hovädzieho striploinu si pripravíme taký chutný a šťavnatý steak  z kuraciny alebo z bravčovej sviečkovej v netradičnom prevedení. Ochutené maslá patria k steakovej kultúre a vy si ich nie len pripravíte , ale si ich môžete ako darček zobrať aj domov ! K steakom budem podávať naše jurské vínko. Ako bonus vám šéfkuchár prezradí aj výborný recept na šošovicový šalát a zemiakový koláčik, ktoré sú ideálne prílohy k steakom. cena 75,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)



Vypredané
27.
streda
Minútky - všetko do 15 minút !
to je nový kurz nášho známeho šéfkuchára Zola Baláža , a recepty,ktoré si pripravíme ako minútky určite s jeho pomocou zvládnete do 15 minút aj doma. 
Niečo na štýl Jammieho Olivera, ale oveľa " Zdravšie a jedlejšie " si pre vás pripravil Zoli. Pozrite si jeho recepty a posúďte sami ! 17:00-21:00
cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Ešte voľné miesta
28.
štvrtok
Domáce talianske cestoviny a pizza
na kurze sa naučíme, ako si pripraviť skvelé domáce cestoviny, tradičné omáčky k ním a samozrejme pravú taliansku pizzu.
17:00-21:00, cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Ešte voľné miesta
30.
sobota
Kurz pre ortodoxných mäsožravcov
Zjemníme si filet steak, jahňacinu, entrecote, roast beef atď. Príprava rôznych druhov mias a skvelé omáčky k nim. Najznámejšie omáčky svetových kuchýň a ešte aj také, aké ste vôbec nevarili.
10:00 – 17:00, cena 115,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Ešte voľné miesta
  december 2019
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
7.
sobota
Vianočná Čokoláda
Pripravili sme pre vás nádherný deň plný voňavej a jemnej čokolády - jedného z pokladov ľudstva. Urobíte si vlastné pralinky a čokoládové vianočné dezerty, dozviete sa ako správne temperovať čokoládu a ako pripravovať ganache, či základné polevy.
Jozefína Šebáková - Zaukoucová viceprezidentka Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, a majsterka odborného výcviku ZOA v Púchove.
10:00 – 17:00, cena 115,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Ešte voľné miesta
10.
utorok
Recepty Thajskej kuchyne
Voľné pokračovanie úspešného kurzu najznámejších receptov ostrej thajskej kuchyne s thajskou kuchárkov Parichart. Prevedie Vás všetkými chuťami a vôňami jednej z najzdravších kuchýň sveta a dozviete sa aj veľa zaujímavých kulinárskych informácií z jej rodiska. Parichard Vám osobne ukáže niektoré fígle ako pripraviť rýchle a hlavne zdravé jedlo.
Parichart Bystrianska - thajská majiteľka obchodíku Asia food
17:00-21:00, cena 69,- € (Zľava pre členov Gurmánskeho klubu 10 %.)

Ešte voľné miesta