Novinky
Ázijská kuchyňa s Michalom
Exotické chute Ázie, menej známe plodiny a korenia, to všetko v sebe skrývajú japonská, thajská, indonezska či maledivská kuchyňa. Michal Konrád je jedným z najlepších kuchárov na Slovensku a je známy svojim štýlom varenia, ktorý čerpá práve z ázijskej kuchyne. Rád ho spája s európskymi surovinami a servíruje to celé vo fusion štýle. Práve takéto recepty si pre vás pripravil do svojho prvého kurzu. Michal dostal 2x prestížne ocenenie Kuchár roka od Gurmána na Slovensku a dlhé roky bol šéfkuchárom v 3 vidličkovej reštaurácii Fou Zoo v Bratislave.


Burgermánia
Na kurze sa naučíme piecť domácu burger žemľu, povieme si, aké mäso je vhodné na mletie do burgeru a aký pomer mäsa a tuku by malo obsahovať. Pripravíme si vhodné studené omáčky k burgerom, domáce hranolky a ukážeme si vhodné kombinácie zeleniny do burgerov.


CUPCAKE - RAW aj pečené
Určite ich všetci poznáte a aj ste ich množstvo ochutnali. My vám ukážeme nové chuťové kombinácie a tiež ako ich správne piecť. Určite vás zaujmú aj naše recepty na RAW cupcake , ktoré sú vhodné nie len pre BEZLEPKOVÚ a LAKTÓZOVÚ intoleranciu , ale prekvapia vás svojou znamenitou chuťou a výživovou hodnotou ! Teší sa na vás naša mladá cukrárka Diana , ktorá vám rada poradí aj ďalšie zaujímavé triky a tipy.


Pečieme Torty
Spoločne sa naučíme a upečieme si skvelé torty, ktoré vás naučí naša nová cukrárka Andrea Bučeková. Pečenie je jej vášeň a učila sa od tých najlepších. Pracovala s Jaroslavom Žídekom v Camouflage a teraz v reštaurácii Albrecht. Taktiež absolvovala odborné školenie Thuries Academy pod vedením michelinového šéfkuchára z francúzska.


Macronky - skvelý dezert
Nový kurz s cukrárkou Aďou je zameraný na delikatesu nazývanú Macrons - makronky. Vykreoval ich známy francúzsky cukrár Yves Thuries a v posledných rokoch sa stali absolútnym hitom všetkých najznámejších cukrárstiev sveta. My sa naučíme ako spraviť základný korpus , ako ho ochutiť či prifarbyť . Tiež si namiešame viacero krémov podľa vlastnej chute.