Nové kurzy v ponuke




Naše Kurzy

Naše zážitkové kurzy varenia prebiehajú v historických priestoroch vinárskeho domu zo 17 st. vo Svätom Jure pri Bratislave (Prostredná 17, námestie). Kuchyňa je moderne zariadená pre 12 účastníkov. Na našich kurzoch je k dispozícií zošit s receptami, zástera a všetky suroviny a nástroje. Špičkový šéfkuchár, ktorý vás prevedie danou témou a poradí pri všetkých vašich otázkach.
V cene pravidelných kurzov je aj welcome drink Prosecco, nealkoholické nápoje a káva podľa vlastného výberu. Ku kvalitným jedlám servírujeme snúbiace sa skvelé vínka z Malých Karpát a vybraných svetových vinárstiev.

Naša Škola varenia opäť funguje v bežnom režime, bez obmedzení.
Tešíme sa na Vás :)





Druhy Kurzov           Ceny kurzov už od 75 €

  marec 2025
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
29.
sobota
Divina
 

Kurz je veľmi zaujímavý nielen pre poľovníkov, ale aj pre všetkých milovníkov mäsa, pretože ako všetci dobre vieme, najkvalitnejšie mäso je z voľne žijúcich divých zvierat. Môžete sa tešiť na veľmi chutné a moderné recepty z diviny. Keďže tento kurz robíme iba 2x do roka, dlho neváhajte - je naň vždy poradovník.

Kurzom Vás bude prevádzať jeden z TOP šéfkuchárov Slovenska , držiteľ ocenenia Zlatá vidlička, MARIÁN HARCINÍK. 

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Popri pečení mäska si prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra. Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu:
 10:00 - 17:00, cena: 153 € s DPH

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)

(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 306 €)


Vypredané
  apríl 2025
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
1.
utorok
BURGERMÁNIA

Naučíme sa, nielen aké mäso je vhodné na mletie do burgrov, ale aj aký pomer mäsa a tuku by malo obsahovať. Pripravíme si recepty z viacerých druhov mias, pretože burger nemusí byť len z hovädzieho.
Úžasnú chuť vášmu burgru totiž dodá aj výborná omáčka, ktorá ho vyzdvihne o ďalší stupeň vyššie. Nesmú chýbať ani domáce hranolky a ukážeme si aj vhodné kombinácie zeleniny do burgrov. A samozrejme si vlastnoručne upečieme burgrové žemle! 
Majstrovstvo prípravy burgrov vám predvedie MICHAL ŠKOREC, absolvent Thuries Academy a šéfkuchár, ktorému sa počas jeho pôsobenia v Gašperovom Mlyne darilo v symbióze s majiteľmi prezentovať zážitkovú gastronómiu na vysokej úrovni.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Popri varení si prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 92 eur

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)



Vypredané
3.
štvrtok
Talianska kuchyňa s Massimom

Jeden z našich najžiadanejších kurzov je opäť tu! V novom šate, s novými receptami a hlavne s novým talianskym šéfkuchárom. 
MASSIMO ATTANASIO je sympatický Talian, rodák z Neapola. Od roku 2015 žije v Bratislave, kde najskôr prevádzkoval úspešnú reštauráciu La Lanterna. Špičkovú kvalitu a vysokú úroveň gastronómie už niekoľko rokov prezentuje v River Parku vo svojej ďalšej reštaurácii Massimo Ristorante. Hostil v nej aj také celebrity ako je Catherine-Zeta Jones a Michael Douglas, či Sting.
 
Na kurze vás Massimo naučí pravé talianske recepty.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Popri príprave chutných jedál si prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

1 VOĽNÉ MIESTO !

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena: 92 € s DPH

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)


Posledné voľné miesta
5.
sobota
Francúzska kuchyňa - BURGUNDSKO


Úspešná gurmánska cesta po regiónoch Francúzska pokračuje a zavedie nás k známym receptom z Burgundska, ktoré preslávili francúzsku kuchyňu po celom svete. Veď kto by nepoznal tradičný Boeuf bourguignon alebo terrine de foie gras, či Escargot Bourguignonne. Naše putovanie naprieč francúzskou kuchyňou ukončíme dezertom, ktorý má snáď každý rád Créme brulée. Vašim spoločníkom bude šéfkuchár JOZEF MASAROVIČ, držiteľ zlatej vidličky a víťaz ankety Gurman AWARD 2020 - najlepší kuchár na Slovensku.
Servírovať k týmto skvelým jedlám budeme, ako inak, výborné burgundské vína podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

čas kurzu: 10:00 - 17:00, cena: 153 € s DPH 

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 306 €)



Ešte voľné miesta
10.
štvrtok
Steaky ako ich nepoznáme


Na tomto kurze vám šéfkuchár TOMÁŠ ZAPLETAL rozšíri vaše kulinárske obzory o nové možnosti ako urobiť kvalitný a chutný steak aj z iných druhov mias. Okrem hovädzieho striploinu si v netradičnom prevedení pripravíme chutný a šťavnatý steak z kuraciny alebo z bravčovej sviečkovej. Ochutené maslá patria k steakovej kultúre a vy si ich nielen pripravíte, ale si ich môžete ako darček zobrať aj domov. Ako bonus vám šéfkuchár prezradí aj výborný recept na šošovicový šalát a zemiakový koláčik, ktoré sú ideálnymi prílohami k steakom.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Už tradične budeme počas kurzu degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 92 eur

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)



Vypredané
15.
utorok
Domáca pizza z Neapola a cestoviny


Jeden z našich najžiadanejších kurzov je opäť tu! V novom šate, s novými receptami a hlavne s novým talianskym šéfkuchárom. 
MASSIMO ATTANASIO je sympatický Talian, rodák z Neapola. Od roku 2015 žije v Bratislave, kde najskôr prevádzkoval úspešnú reštauráciu La Lanterna. Špičkovú kvalitu a vysokú úroveň gastronómie už niekoľko rokov prezentuje v River Parku vo svojej ďalšej reštaurácii Massimo Ristorante. Hostil v nej aj také celebrity ako je Catherine-Zeta Jones a Michael Douglas, či Sting.

Na kurze vás Massimo naučí recept na pravú neapolskú pizzu v 3 prevedeniach, ako aj 2 recepty na skvelé cestoviny.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Popri príprave chutných jedál si prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena: 92 € s DPH

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)


Vypredané
16.
streda
Španielska kuchyňa II

Voľné pokračovanie úspešného kurzu s novými receptami z bohatej a pestrej španielskej kuchyne nám pripraví TOMÁŠ ZAPLETAL, známy šéfkuchár a propagátor španielskej kuchyne, ktorý pôsobil v Parcafé, Tapas bar v OC Retro a aktuálne pôsobí v TOWERS - Steak&Salat.
V tomto kurze sa zameriame viac na špeciality jednotlivých regiónov.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)
 
Popri príprave chutných jedál si prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena: 92 € s DPH

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)


Ešte voľné miesta
23.
streda
Stredomorská kuchyňa II

Voľné pokračovanie obľúbeného kurzu stredomorskej kuchyne. Vybrali sme pre vás známe recepty od Valencie cez Marseille, Sicíliu až po Dubrovnik. Môžete sa tešiť na kuchyňu plnú rýb, darov mora a vôňu korenia a bylín Stredomoria. 
Kurzom vás bude sprevádzať excelentný šéfkuchár TOMÁŠ ZAPLETAL.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)
 
Popri príprave chutných jedál si prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena: 92 € s DPH

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)


Ešte voľné miesta
24.
štvrtok
Thajská kuchyňa I.


Najznámejšie recepty ostrej thajskej kuchyne vás naučí naša prominentná thajská šéfkuchárka PARICHART BYSTRIANSKY - Naam. 
Prevedie vás všetkými chuťami a vôňami jednej z najzdravších kuchýň sveta a dozviete sa aj veľa zaujímavých kulinárskych informácií z jej rodiska. Parichart vám osobne ukáže niektoré fígle ako pripraviť rýchle  a hlavne zdravé jedlo.

Parichart Bystriansky
je  thajská kuchárka a majiteľka potravín Naam Thai food ako aj bistra s thajskou kuchyňou. 

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Popri varení si prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra. Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si
Proseccom

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 92 eur

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)



Vypredané
  máj 2025
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
5.
pondelok
Tradičná česká kuchyňa - NETRADIČNE a základy miešania zmesí korenia

Špeciality tradičnej českej kuchyne všetci poznáme, veď sme na nich vyrastali a boli súčasťou spoločného jedálnička za Československa. Veď taký moravský vrabec s dusenou kapustou a karlovarskou knedľou je doteraz ikonické jedlo.  Upečieme si mäská na tri spôsoby, k nim si pripravíme rôzne dusené kapusty, ktoré spárujeme s knedľami.
Nevšedným doplnkom budú ZÁKLADY MIEŠANIA zmesí korenia. Celým kurzom nás prevedie DAVID JURÁSEK, kuchár a hlavne tvorca značky Davídkovo koření, ktorý si už dlhé roky mieša svoje vlastné zmesi korenia. Jeho obchod s korením - Davídkovo koření - je známe po celom Slovensku. David si pre vás pripravil e-book 33 klenotov tradičnej českej kuchyne, ktoré obdržíte po kurze. 
 
(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)
 
Popri príprave chutných jedál si prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena: 92 € s DPH

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)


Ešte voľné miesta
6.
utorok
Thajská kuchyňa I.


Najznámejšie recepty ostrej thajskej kuchyne vás naučí naša prominentná thajská šéfkuchárka PARICHART BYSTRIANSKY - Naam. 
Prevedie vás všetkými chuťami a vôňami jednej z najzdravších kuchýň sveta a dozviete sa aj veľa zaujímavých kulinárskych informácií z jej rodiska. Parichart vám osobne ukáže niektoré fígle ako pripraviť rýchle a hlavne zdravé jedlo.

Parichart Bystriansky
je thajská kuchárka a majiteľka potravín Naam Thai food ako aj bistra s thajskou kuchyňou. 

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Popri varení si prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra. Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 92 eur s DPH

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)

 



Vypredané
7.
streda
Steak – kráľ kuchyne a argentínske vína
 
Správne pripravený steak z kvalitného mäsa je nepochybne kráľom každej kuchyne. Tie najznámejšie  steaky si pripravíme v ich základných formách a k nim zaujímavé omáčky, dipy, salsy a prílohy. Tento kráľovský kurz bude sprevádzať degustácia starostlivo vybraného argentínskeho vína a ako bonus naviac od nášho šéfkuchára TOMÁŠA ZAPLETALA získate recept na výbornú šalotkovú marmeládu.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Na tomto kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.


čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena kurzu pre 1 osobu: 92 eur s DPH

INFORMÁCIA K PLATBE:
(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)


Vypredané
10.
sobota
Fantastické grilovanie
 

Fantastický kurz o mäse, zelenine a omáčkach. Rady ako vybrať správny gril, vhodné mäsá na grilovanie, ako ich upraviť a nakoniec aj chutne ugrilovať. Tento kurz pre skúsených grilmajstrov je pod vedením nášho obľúbeného šéfkuchára Tomáša Zapletala.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Náročnejšie recepty pre fajnšmekrov grilovania si spríjemníte 3 vínkami od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra, a presvedčíte sa, ako ľahko sa dá pripraviť domáci jarný raut. 
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

POSLEDNÉ 1 VOĽNÉ MIESTO!

čas kurzu
 10:00 - 17:00, cena 153 eur s DPH


(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 306 €) 

Posledné voľné miesta
13.
utorok
Nápadité minútky Romana Borovského

Týmto zaujímavým kurzom vás bude sprevádzať ROMAN BOROVSKÝ, šéfkuchár, ktorý pochodil svet od Faerských ostrovov, Bruselu až po Kodaň. Kreuje modernú slovenskú kuchyňu, idálne z produktov od miestnych farmárov a pestovateľov. Svoje skúsenosti a nápady pretavil taktiež do nášho kurzu a ako môžete podľa jeho menu vidieť, pripravil si pre vas veľmi zaujímavý kurz plný nápaditých minútiek zo surovín naprieč našich lesov, lúk a riek.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Počas varenia si už tradične prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

VYPREDANÉ


čas kurzu: 17:00 - 21:00, cena: 92 € s DPH 

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)


Vypredané
17.
sobota
Mexická kuchyňa - celodenný kurz

Mexická kuchyňa - to je extravagancia chutí a farieb. Je veľmi bohatá, pestrá a čerpá zo svojich domorodých tradícií a čiastočne z európskych prvkov. Miešajú sa v nej mayské, aztécke a španielske prvky.Typickými ingredienciami tejto kuchyne sú kukurica, fazuľa prakticky všetkých farieb od bielej cez červenú až po čiernu, chilli papričky, kuracie, morčacie a bravčové mäso. Medzi bežné ochucovadlá každej domácnosti potom patria: koriander, cesnak, rasca, limetky, paradajky a avokádo. Všetky tieto chute a ingrediencie použijeme aj v pestrých receptoch s kuchárom Davidom Juráskom, ktorý v Čechách prevádzkoval autentickú mexickú reštauráciu. 

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Popri varení mexických špecialitiek si prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra. Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 
čas kurzu: 10:00 – 17:00, cena 153 eur s DPH
 
(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 306,- €)

 



Ešte voľné miesta
20.
utorok
Japonská kuchyňa II

Voľné pokračovanie kurzu japonskej kuchyne so skvelým
sushi majstrom - ALEXANDROM ILLÉŠOM. Tentokrát nás naučí jedno kompletné japonské menu, ktoré Japonci veľmi obľubujú a v reštauráciách po celej krajine servírujú. Volajú ho BentoBox. Čo to konkrétne je, ako sa servíruje a aké jedlá sa do neho pripravujú, sa dozviete na tomto našom kurze. 

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Počas varenia budeme ale pekne po slovensky degustovať 3 rôzne vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev podľa výberu nášho someliéra.
A na kurze vás osobne
welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu 17:00 - 21:00, cena 92 € s DPH

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)




Ešte voľné miesta
21.
streda
Svetové torty

Spoločne s našou top cukrárkou, Andreou Bučekovou, si upečieme delikatesné svetoznáme torty. Pečenie je Andrejkina vášeň a cukrárskemu umeniu sa učila len od tých nejlepších. S Jaroslavom Žídekom pracovala v Camouflage a teraz jej výtvory môžete ochutnať v reštaurácii Albrecht. V minulosti, okrem iného, absolvovala prestížne odborné školenie Thuries Academy pod vedením michelinského šéfkuchára Damiena Thuriesa z Francúzska. Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena: 82 eur s DPH

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 164 €)

Ešte niečo: 
na Vaše dezertíky si prineste KRABIČKU, nech si môžete odniesť domov to, čo si sami napečiete !



Ešte voľné miesta
22.
štvrtok
Nezvyčajný svet chutí II

Voľné pokračovanie kurzu plného mágie chutí a zmyslov. Tradične očakávané chute sa vám predstavia v úplne opačnom garde. Neveríte, že čo je sladké vo svojej podstate môže chutiť aj na slano? A presne naopak, aj zo slaných potravín si môžete vykúzliť sladké dezerty.
Majstrovstvo miešania chutí vám predvedie MICHAL ŠKOREC, absolvent Thuries Academy a šéfkuchár, ktorému sa počas jeho pôsobenia v Gašperovom Mlyne darilo v symbióze s majiteľmi prezentovať zážitkovú gastronómiu na vysokej úrovni.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Už tradične budeme počas kurzu degustovať 
3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom
 
čas kurzu: 17:00 – 21:00,  cena: 92 eur s DPH 

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)

(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)


Ešte voľné miesta
27.
utorok
Steaky ako ich nepoznáme


Na tomto kurze vám šéfkuchár TOMÁŠ ZAPLETAL rozšíri vaše kulinárske obzory o nové možnosti ako urobiť kvalitný a chutný steak aj z iných druhov mias. Okrem hovädzieho striploinu si v netradičnom prevedení pripravíme chutný a šťavnatý steak z kuraciny alebo z bravčovej sviečkovej. Ochutené maslá patria k steakovej kultúre a vy si ich nielen pripravíte, ale si ich môžete ako darček zobrať aj domov. Ako bonus vám šéfkuchár prezradí aj výborný recept na šošovicový šalát a zemiakový koláčik, ktoré sú ideálnymi prílohami k steakom.

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Už tradične budeme počas kurzu degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 92 eur s DPH

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)
(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)



Ešte voľné miesta
  jún 2025
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
18.
streda
Recepty Ajurvédskej kuchyne pre zdravý život


Náš nový kurz je zameraný na fanúšikov jógy, AJURVÉDY a hlavne vyváženej zdravej stravy. Známa autorka projektu Ajurvéda Online - JANA GURNÍKOVÁ spojila sily s našim šéfkuchárom DAVIDOM JURÁSKOM - majiteľom eshopu Davídkovo koření a pripravili pre vás veľmi zaujímavý a pestrý kurz varenia. 

Jana vám počas prípravy jedál poskytne tiež svoje rady ako žiť vďaka poznaniu ajurvédy, jógy a aromaterapie zdravý, šťastný a plnohodnotný život. Pretože len zdravý a spokojný človek má dostatok energie na uskutočnenie všetkých svojich snov a ambícií. Táto všestranná mladá dáma je tiež úspešnou autorkou knihy "Ajurvéda pre moderné ženy".

(viac o konkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Neboli by sme to ale my, gurmáni, ak by sme k zdravej strave a užitočným  radám o zdravom stravovaní vyvážene nepopíjali aj dobré vínko ;) 
Nebojte sa, počas kurzu, kto si bude želať, bude môcť degustovať klasicky 3 vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom

 
čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 92 eur s DPH

(platba kartou je možná iba v prípade registrácie 1 osoby)

(ak registrujete dve osoby, zvoľte prosím spôsob platby prevodom a uhraďte 184 €)
 


Ešte voľné miesta